25 års jubilæum Brian Christensen| K.G. Hansen & Sønner | entreprenørvirksomhed

Brian Christensen 25 års jubilæum

01. november 2018 - kl. 10:46

25 års jubilæum hos KG Hansen

Brian Christensen kan fredag d. 2. november 2018 fejre 25 års jubilæum hos KG Hansen.

Brian er født og opvokset i Tjæreborg, og efter endt skolegang begyndte han som murerarbejdsmand hos murermester Tommy Uhd Nielsen i Tjæreborg, hvor han senere kom i lære som murer og blev færdigudlært i 1992. I denne periode var Brian bl.a. med til at udføre flisearbejde på flere store skibe fra Color Line i bl.a. Italien, Spanien og Finland.

I 1993 startede Brian hos Frikke og Jensen (senere K.G. Hansen & Sønner a/s) som murer, hvor han har været ansat lige siden. Brian er en efterspurgt flisemurer og har primært beskæftiget sig med reparations- og renoveringsopgaver for private kunder i Esbjergområdet.

I KG Hansen er Brian er meget vellidt kollega, som altid møder frisk og glad på arbejde.

Brian er i dag 55 år gammel og bor i Tjæreborg sammen med sin kone, Anni. Sammen har de 3 døtre: Beita, Sarita og Barbara.

I sin fritid er Brian en entusiastisk speedwayfan, som gerne rejser til Polen og Tjekkiet for at se internationale konkurrencer. Derudover har han i en lang årrække tilbragt sine vinterferier på ski i Østrig, men efterhånden er Thailand blevet den foretrukne feriedestination.

Brians jubilæum bliver fejret på dagen ved en intern reception på Restaurant Parken i Esbjerg.

 

Tilbage
nyheder
140 / 194