Ole Mols 25 års jubilæum

Ole Mols 25 års jubilæum | KG Hansen | entreprenørvirksomhed

08. august 2018 - kl. 12:00

25 års jubilæum hos KG Hansen

Murerformand Ole Mols, Fittingvej 44, 6623 Vorbasse, kan fredag den 10. august fejre 25 års jubilæum hos K.G. Hansen & Sønner a/s.

Ole blev uddannet murer hos Aksel Svendsen, hvorefter han i 9 år arbejdede for murermester Bjarne Larsen i Egtved. I 1993 tog han springet til KG Hansen, hvor Ole i første omgang blev ansat som støber. Efter ca. 1 ½ år var der behov for hjælp hos murerne, og Ole fandt igen murerskeen frem.

I en kortere periode var byggepladsen i Berlin, og herefter vendte han igen hjem til byggepladserne i og omkring Grindsted. Det blev til mange spændende opgaver - bl.a. administrationsbygning for Solar i Vejen, børnehaven Sydstjernen i Grindsted og flere byggerier for LEGO, hvor Ole fik opbygget et stort kendskab til LEGO`s bygningsmasse. Et kendskab som i mange år er blevet brugt ved udførelse af spjældopgaver for LEGO – først som murer og senere som formand, da Ole i 2006 blev udnævnt som murerformand i KG`s afdeling for renovering og vedligehold. Senest er Ole blevet overflyttet til entrepriseafdelingen i KG, hvor han nu tager sig af murerarbejdet på nogle af de større byggepladser.
 
Ole har altid sat en ære i at tingene bliver løst til tilfredshed, og med godt humør og stor villighed går Ole altid frisk til opgaverne, også selvom det kræver aften- og weekendarbejde.

Ved siden af jobbet hos KG driver Ole og hans hustru Rose et landbrug. Her er de bevaringscenter for gamle danske husdyrracer – de har mellem 250-300 dyr. Derudover har Ole i 10 år siddet i bevaringsudvalget under Landbrug og Fødevarer.
Han er også med i foreningen af Danske Husdyr og i bestyrelsen hos Karensmindes Venner.
Ole har 6 voksne børn og 12 børnebørn.
Jubilæet fejres ved en intern reception på Hotel Propellen i Billund fredag den 10. august.

Tilbage
nyheder
142 / 189