Thorben Vagner 25 års jubilæum | KG Hansen | entreprenørvirksomhed

Thorben Vagner 25 års jubilæum

25. juni 2018 - kl. 12:00

25 års jubilæum hos KG Hansen

Projektchef Thorben Vagner, Matrosvænget 200, Esbjerg, kan torsdag den 28. juni fejre 25 års jubilæum hos K.G. Hansen & Sønner a/s.

Thorben startede som projektleder hos KG tilbage i 1993. Inden da havde han været hos Danalit hvor han bl.a. var involveret i ombygning af eternitfabrikken i Ålborg. Der efter kom han videre til Årsleff, hvor den stod på motorvejsbyggeri ved Randers.

Hos KG begyndte jobbet som projektleder på Billund Vandrehjem og derefter er der fulgt mange spændende byggeopgaver. Her kan der bl.a. nævnes Fænø Gods, bilhuse i Vejle og Kolding, flere forskellige byggerier for LEGO og som kronen på værket har Thorben stået i spidsen for opførelse af LEGO House i Billund.

I 2003 blev Thorben udnævnt til projektchef, hvorefter opgaverne er vokset i både størrelse og kompleksitet.

Med sin rolige og omhyggelige facon har Thorben altid på betryggende vis gennemført byggeopgaverne til glæde for både bygherre og samarbejdspartnere.

Thorben er en vellidt medarbejder og kollega hos KG, og via sin store erfaring og ikke mindst sin positive tilgang til opgaverne og de mennesker han samarbejder med, har han været med til at skabe en god stemning på byggepladsen.

Privat er Thorben gift med Pia og sammen har de Camilla på 13 år

I sin fritid er Thorbens store lidenskab fotografering, han har blandt andet lige været på fototur til New York

Jubilæet fejres med en Intern reception på Hotel Propellen i Billund torsdag den 28. juni kl. 13.00 – 15.00.

Tilbage
nyheder
144 / 189