Rejsegilde Stansomatic| K.G. Hansen & Sønner a/s | entreprenørvirksomhed

Billund: Rejsegilde på Stansomatic

04. marts 2019 - kl. 11:17

Fredag d. 1. marts var godt 100 mennesker mødt op til rejsegilde på Stansomatic på Kornmarken i Billund for at markere, at opførelsen af en ny og moderne administrations- og kantinebygning nærmer sig sin afslutning.

Administrerende direktør i Stansomatic, Søren Bahnsen, Finn West Møller fra Atrio Arkitekter og entreprisedirektør Stern Johansen fra KG Hansen benyttede alle lejligheden til at takke hinanden for det gode samarbejde og ikke mindst håndværkerne for deres store arbejdsindsats. Herefter var der til alle de fremmødte røde pølser med brød samt øl og vand, som kunne nydes med udsigt til det smukke forårsvejr gennem den nye kantines store panoramavinduer.

Den nye toetagers hovedbygning kommer, foruden kantine og administration, til at rumme møde- og konferencerum samt velfærds-, omklædnings- og fitnessfaciliteter. Derudover etableres der i forlængelse af kantinen et anretterkøkken og en tagterrasse. Bag bygningens design står de Horsens-baserede Atrio Arkitekter, hvis ambition har været at skabe et markant og moderne byggeri, hvor medarbejderne trives:

”Tanken har været at skabe et moderne, enkelt og minimalistisk byggeri, som giver gode arbejdsvilkår og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne på flere niveauer. Materialerne er holdt så vedligeholdelsesfrie som det kan lade sig gøre uden at skabe et koldt og kedeligt byggeri.”

KG Hansen opførte også Stansomatics fabrik og domicil tilbage i 1994 og har siden været entreprenør på en række udvidelsesfaser i takt med metalvirksomhedens vækst.

Den nye tilbygning skal stå klar i slutningen af maj i år.

Læs mere om sagen her.

Tilbage
nyheder
127 / 189