Engelsholm Slot | K.G. Hansen & Sønner a/s | entreprenørvirksomhed

Bredsten: Første spadestik på Engelsholm Højskole

08. april 2019 - kl. 01:21

Foråret viste sig fra sin bedste side, da der lørdag eftermiddag var første spadestik på Engelsholm Højskole i Bredsten ved Vejle. Anledningen var opstarten af et længe ventet og ambitiøst om- og nybyggeri med KG Hansen som hovedentreprenør.

Under en blå forårshimmel tog Engelsholms forstander Jakob Bonderup med hjælp fra højskolens bestyrelsesformand Søren Gram første spadestik på et projekt, som bl.a. omfatter opførelse af en ny stor udstillings- og koncertsal med plads til ca. 530 tilskuere. Herefter var der mulighed for at nyde et glas bobler til lyden af højskolesang efterfulgt af koncert med sanger og højskolelærer Christian Hjelm.

Engelsholm er en grundtvigsk højskole, hvor et smukt beliggende barokslot fra 1593 danner rammen om et stærkt kunstnerisk og kreativt miljø.

Beslutningen om at renovere og udvide Engelsholm bunder i et mangeårigt ønske om at skabe bedre rammer for skolens medarbejdere, kursister og for afholdelse af kulturelle arrangementer – med stor respekt for det historiske byggeri.

Projektet, som er tegnet af Jørgen Overbys Tegnestue, er inddelt i fem faser, hvoraf de første to forventes at stå færdige i slutningen af 2020.

Læs mere om lørdagens arrangementet og projektet her.

Tilbage
nyheder
125 / 189