40 års jubilæum Per Larsen | K.G. Hansen & Sønner a/s | entreprenørvirksomhed

Per Larsen fejrer 40 års jubilæum hos KG Hansen

10. september 2019 - kl. 08:23

40 års jubilæum hos K.G. Hansen & Sønner a/s

Murersvend Per Larsen, Pilevej 4, 7200 Grindsted, kan tirsdag d. 10. september fejre sit 40 års jubilæum hos K.G. Hansen & Sønner a/s.

Per er født og opvokset i Grindsted og startede i 1979 efter endt 10. klasse på Søndre Skole i lære som murer hos KG.

I sin tid hos KG har Per været med på talrige byggeopgaver i og omkring Grindsted. Her kan f.eks. nævnes, Billund Svømmebad i 2 omgange, Billund Rådhus, Grindsted svømmehal, LEGO-fabrikkerne på kornmarken og mange andre både spændende og udfordrende opgaver. Specielt dommerkontoret i Ribe nævner Per som et fagligt udfordrende projekt. Her var der tale om en renovering med mange specielle detaljer, hvor alt blev udført efter gamle skikke indenfor murerfaget. I en kortere periode har Per også beskæftiget sig med støbearbejde, men er igen vendt tilbage til murerskeen.

Per har gennem alle årene været en loyal og vellidt kollega, og med sit stille sind og glade smil går Per altid beredvillig til opgaverne.

Pers fritid er i mange år gået med atletik og løb i klubben Heden. Han blev en meget habil løber og løb i perioder mellem 60-100 km om ugen. I starten af 90`erne vandt Per også Engsøløbet. De mange kilometers løb er dog i dag skiftet ud med andre interesser så som havearbejde, rejser rundt i landet og tid til familien

Jubilæet fejres ved en intern reception på Hotel Propellen i Billund fredag den d. 13. september.

Tilbage
nyheder
114 / 189