Rejsegilde Engelsholm Højskole | K.G. Hansen & Sønner a/s | entreprenørvirksomhed

Rejsegilde Engelsholm Højskole

25. oktober 2019 - kl. 01:22

Torsdag d. 24. oktober var der rejsegilde på Engelsholm Højskole, og dermed en markering af opførelsen af “Agerumsladen” som er 1. fase i projektet. 

Rejsegildet startede med at alle fremmødte, i kor sang “Jens Vejmand” hvorefter Engelsholms forstander Jakob Bonderup, bød alle velkommen og nævnte, at han med denne markering håbede på at undgå de værste anekdoter, såsom en ølflaske indmuret i skorstenen. 

Engelsholms Højskoles nyudnævnte formand, Søren Lindbjerg, arkitekt Ditte Schmidt fra Jørgen Overbys tegnestue og projektleder Emil Leonhardt Jensen fra K.G. Hansen & Sønner a/s, benyttede alle lejligheden til at takke hinanden for det gode samarbejde og ikke mindst takke håndværkerne for deres store arbejdsindsats.  

Herefter kunne alle fremmødte nyde en buffet af forskellige pølser med brød, samt øl og vand – i de smukke omgivelser ud til Engelsholm Sø. 

Engelsholm er en grundtvigsk højskole beliggende i smukke omgivelser, hvor barokslottet fra 1593, danner rammen om et stærkt kunstnerisk og kreativt miljø. Den nye lade, der som nævnt er fase 1, skal fungere som samlingssted for workshops, kurser og indendørs koncerter på Engelsholm Højskole. 

Laden, der er på i alt ca. 700 m2 og 13 meter høj, bliver opført i tag- og vægelementer fra Tåsinge.  

Agerumsladen skal stå klar sidst i februar 2020 hvorefter fase 2, der er en totalrenovering af eksisterende bygninger på i alt 1.200 m2 påbegyndes.

Tilbage
nyheder
103 / 181