Bæredygtigt Byggeri | Læs om Bæredygtig Byggeri i KG Hansen

Bæredygtigt byggeri

KG Hansen er en stor entreprenørvirksomhed med omkring 160 medarbejdere. På den måde er vi en væsentlig spiller i byggebranchen, og det forpligter.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

  Lego House

Miljørigtige byggeprojekter

Hos KG Hansen er vi bevidste om vores ansvar i forhold til bæredygtigt byggeri, og det er vores højeste prioritet, at ansvarlighed i forhold til miljø og sikkerhed er en fast del af ethvert byggeprojekt.

Vi arbejder grundlæggende ud fra et princip om, at vi udelukkende bygger ordentligt. Sådan har det været i de mere end 100 år, vi har eksisteret. Derudover går vi aldrig på kompromis med vores fire ufrivillige principper; ansvarlighed, respekt, troværdighed og høj faglighed.

På den måde er bevidsthed om miljø og klima gennemsyrende i bæredygtigt byggeri hos os, og vi gør en dyd ud af at tage vores del af ansvaret for at passe på kloden.

Vi arbejder med forskellige entrepriseformer, men uanset hvilken type samarbejde du ønsker, er vores gode ry og rygte din sikkerhed for, at vi handler og arbejder med omtanke.

Hvis du går med byggeplaner eller drømme om at udføre et stort byggeprojekt, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi vil også meget gerne fortælle mere om, hvordan du kan få bæredygtigt byggeri ført ud i livet i samarbejde med os.

Kontakt os her: