Entreprenør i Østjylland | Stor Erfaring med Større Projekter

Entreprenør i Østjylland

Er din virksomhed i gang med et stort byggeprojekt, der til tider kan blive lidt svært at holde styr på? Så står vi hos KG Hansen klar til at hjælpe jer videre i processen. Efter mere end 100 års erfaring med at være entreprenør i Østjylland ved vi, hvad det kræver at færdiggøre et stort byggeprojekt, der måske er ved at gå lidt i stå.

Vi går meget op i at hjælpe vores kunder med at få styr på deres projekter igen, og lige netop derfor dækker vores firma også over nogle helt essentielle kerneværdier, der har fulgt os siden Karl Georg Hansen, startede virksomheden tilbage i 1910.

 

Global Timber  Lego House

Professionel entreprenør i Østjylland

Gennem vores kerneværdier og erfaring har vi således også opbygget nogle kompetencer, som vi altid tager med os, når vi indgår i et nyt samarbejde. I et samarbejde med os kan I derfor være helt sikre på, at vi medbringer:

  • Stor viden
  • Gode koordineringsegenskaber
  • Målrettethed
  • Pligtopfyldende medarbejdere

 

Vi mener, at et samarbejde fungerer bedst, når alle parter arbejder hen mod det samme mål. Derfor lægger vi også stor vægt på at sætte os ind i jeres tanker samt eventuelle begrænsninger i forhold til projektet.

 

Kontakt os her: