Entreprenør i Esbjerg | Stor erfaring med store byggeprojekter

Entreprenør i Esbjerg

Alle store byggeprojekter kræver en dygtig og ansvarsbevidst entreprenør. Hos K.G. Hansen kan vi tilbyde dig at være din entreprenør i Esbjerg, hvis du mangler nogen til at sørge for at tingene bliver gjort ordentligt.

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

   

Grundighed og pålidelighed

Der findes mange måder at bygge på, men hos K.G. Hansen mener vi kun, at der findes én måde, og den måde er ordentlig.

Siden Karl Georg Hansen startede sin entreprenørvirksomhed i Grindsted for over 100 år siden, har dén tilgang til byggeri været den første del af vores nu store faglige fundament. Det har resulteret i, at K.G. Hansen nu er en betydende entreprenørvirksomhed med mere end 160 ansatte, og vi arbejder alle ud fra fire urokkelige principper.

Vi har en høj faglighed og forventningsafstemmer altid igennem hele byggeprocessen, og vi leverer altid den aftalte kvalitet.

Vi udviser respekt og har altid en ordentlig opførsel. Respekt for andre fagområder samt en god tone er vigtigt for os.

Vi er ansvarlige og tager altid det nødvendige ansvar for, at store byggeprojekter forløber godt. Vi prioriterer både sikkerhed og miljø højt, for det er også at være ansvarlige hele vejen rundt om projektet.

Vi er troværdige og holder en både ærlig og åben dialog med alle.

Disse fire principper afspejles altid i vores arbejde, så vi kan levere den høje kvalitet, som vi selv forventer af os selv og andre. Dét er at bygge ordentligt.

Da vi har eksisteret siden 1910, har vi været med under byggebranchens mange op- og nedture. Det har givet os erfaringer, som er de færreste forundt, og de erfaringer har vi brugt til at være entreprenør på en bred vifte af store byggeprojekter vest for Storebælt. Vi har erfaring med alt fra boliger, skoler og institutioner til sportsfaciliteter og erhvervsejendomme.

Vælger du K. G. Hansen som entreprenør i Esbjerg, får du med andre ord den viden, faglighed og ordentlighed, der er behov for, når et stort byggeprojekt skal udføres.

Kontakt os endelig for nærmere information og hvis du vil fortælle os mere om dit kommende store byggeprojekt. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Kontakt os her: