Entreprenør | KG Hansen | Stor erfaring med erhvervsbyggeri

Totalentreprenør

Vi har mange års erfaring inden for større byggeprojekter og som Entreprenør bl.a. i Århus, og har gennem tiden været med til at bygge store og kendte bygninger såsom:

Global Timber  Lego House

 

Totalentreprenør med den nødvendige ekspertise

Hos KG Hansen er vi specialister, når det kommer til totalentrepriser. Det er et af de områder, vi har beskæftiget os rigtig meget med, i al den tid vi har været i branchen. Er du på udkig efter en totalentreprenør til et kommende projekt, kan vi derfor helt sikkert hjælpe.

Vi har erfaring med entreprenørbranchen siden 1910. Vi har derfor den ekspertise, der sikrer, at dit projekt bliver ført til dørs på den rigtige måde. Vi vægter ordentlighed højt, da det netop sikrer, at du får et byggeri, der lever op til forventningerne.

Vi hjælper med de helt store projekter

Vores erfaring på området gør, at vi har hjulpet med mange forskellige typer af projekter. Som totalentreprenør har vi blandt andet hjulpet med at opbygge industribygninger, erhvervsbygninger, kontorbygninger, institutioner og så videre.

Det betyder, at vi helt sikkert også kan hjælpe med dit projekt, hvad end det er, du har i tankerne. Vi er vant til at bygge i stor stil og kan derfor facilitere dit projekt fra start til slut. Det gælder både i forhold til at forvandle idéen til et egentligt projekt og rent faktisk at stå for opførslen og til slut overdragelsen.

Kontakt os her: