Food Innovation House

Bygherre:Food Innovation House A/S
Arkitekt:Rambøll Danmark A/S
Ingeniør:Rambøll Danmark A/S
Udførelsesperiode:2017 - 2018
Entrepriseform:Totalentreprise
Entreprisesum:48.300.000 kr.
Download reference som pdf

Food Innovation House er et moderne 3 etagers kontor- og fødevarehus på ca. 3.000 m2 beliggende i det nordlige Vejle. Bygningen, der er opført i sandwichelementer, huser knap 150 ansatte fordelt på små og store fødevarevirksomheder, vidensinstitutioner og offentlige myndigheder. Stueetagen indeholder foruden et avanceret udviklingskøkken samt -bageri et såkaldt “tastelab”. Husets øverste 2 etager er kontorlejemål for virksomheder, der på forskellig vis beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af fødevarer. Desuden rummer huset konference- og mødefaciliteter og en demorestaurant med plads til ca. 200 gæster. Temaer som innovation, åbenhed, vidensdeling og leg har skabt fundamentet for såvel koncept som arkitektur. Byggeriet fremstår levende og organisk, hvilket understreges af facadebeklædningen bestående af henholdsvis trælameller og spiselige urter omkring indgangpartiet.

Vil du høre mere om byggeriet, eller har du et projekt vi skal snakke om?

Markedschef
Morten Sparvath Thomassen
Entreprisedirektør
Stern Johansen
Scroll to Top