BS HQ

Igangværende projekt: Projektet omfatter opførelse af ny 3.500 m2 administrationsbygning og hovedsæde for Bagger-Sørensen Invest A/S. Det nye domicil, som er placeret på en knap 60.000 m2 naturgrund i udkanten af en fredskov, er fordelt på 3 etager. Bygningen indeholder åbne kontormiljøer, enkeltmandskontorer, bestyrelseslokaler og fællesarealer i form af lounge-område, restaurant/kantine, motionsrum samt 800 m2 kælder til parkering og depot.
Det nye domicil er enkelt og minimalistisk i sit udtryk, hvilket understreges af de afstemte naturfarver og brugen af få, men eksklusive og velvalgte materialer (træ, kolumbategl og in-situ beton), der kræver minimal vedligehold. Arkitekturen afspejler den omkringliggende natur og fokus har været på at skabe glidende overgange mellem inde og ude, hvilket bl.a. understreges ved de store vinduespartier og etablering af 3 indendørs grønnne atrier.

Bygherre: Bagger-Sørensen Invest A/S
Arkitekt: RAVN Arkitektur 
Ingeniør: NIRAS
Udførelsesperiode: 2018 - 2019
Entrepriseform: Totalentreprise
Entreprisesum: Ej oplyst

Download reference
som pdf-fil