Jens Andreassen 25 års jubilæum

29. september 2021 - kl. 10:44

Fredag den 1. oktober kan Jens Alfred Andreassen med lidt forsinkelse fejre sit 25-års jubilæum hos KG Hansen.

Jens er født og opvokset på en landbrugsejendom i Almstok ved Vorbasse i 1959. Med en uddannelse som tømrer og bygningssnedker, samt en aftjent værnepligt i bagagen, startede Jens i 1985 som arbejdsmand hos KG Hansen. Et job der de første år havde fokus på belægninger, hvor Jens var med på mange forskellige projekter. Efter nogle års pause med job andre steder, vendte Jens tilbage til KG Hansen, hvor han i flere år var en fast del af støbeholdet. I 2007 blev Jens udnævnt til betonformand.

Jens har i sine 25 år været med i opførelsen af mange spændende projekter og fulgt en udvikling i KG Hansen, hvor en stor frihedsgrad og ordentlighed har været kendetegnende. I årene har Jens udvist stor loyalitet, høj faglighed og er samtidig en vellidt kollega.

I 1988 overtog Jens sit fødehjem i Almstok, hvor han bor med sin hustru Marianne. Sammen har de sønnerne Torben, Anders og Morten – hvoraf de to af sønnerne også er ansat hos KG Hansen. Fritiden går med at passe de 16 hektar, hvor Jens også nyder at gå en tur med hunden eller én af de 8 børnebørn som ofte kommer på besøg.

Jubilæet fejres ved en intern reception på Hotel Propellen fredag d. 1. oktober.

Tilbage
nyheder
79 / 124