Om os

Et sikkert fundament
Det er efterhånden mere end et århundrede siden, at Karl Georg Hansen grundlagde sin entreprenørvirksomhed i Grindsted. I 1910 for at være helt præcis.

KG Hansen var murermester af typen, der personligt stod inde for alt det, hans virksomhed leverede. Og som aldrig gik hjem før tingene var præcist som aftalt. Det skulle ikke hedde sig.

Med den gode, jyske indstilling voksede KG Hansen sig stille og roligt til en stor og betydende entreprenørvirksomhed.


Principperne holder stadig

Vi har siden da været med gennem byggebranchens mange op- og nedture. Undervejs har vi fået bekræftet, at KG Hansens principper om godt håndværk, ordentlighed og ærlig dialog stadig har stor værdi. Disse leveregler har hjulpet os gennem branchens sværeste perioder.

Derfor står vi i dag stærkere end nogensinde. Vi beskæftiger mere end 200 medarbejdere, der arbejder på byggeprojekter vest for Storebælt med udgangspunkt fra vores hovedsæde i Grindsted eller vores afdeling i Aarhus.  

Vi udfører nybyggeri og renovering, primært i rollen som hoved- og totalentreprenør og ofte i en tidlig inddragelse. Vores referencer er alsidige og rummer både boliger, erhverv, skoler, institutioner, sportsfaciliteter mm. 

Se vores referencer her.


Vi er selv håndværkere

Vores rygrad er de håndværksmæssige færdigheder. Derudover har vi har en stor egenproduktion inden for beton- og murerarbejde - og det er vi stolte af. 

At have projektledere og håndværkere i samme hus sikrer kortest mulig afstand mellem planlægning og udførelse. Det giver respekt og styrker den faglige udveksling, som er betingelsen for, at vores byggeprojekter udføres til tiden, til prisen og i den rigtige kvalitet.


Fondsejet

KG Hansen har siden 1979 været ejet af KG Fonden. Fonden støtter en række almennyttige organisationer, der bl.a. bidrager til at skabe et godt fundament for menneskers udviklingsmuligheder.