Om os

Et sikkert fundament

Det er efterhånden mere end et århundrede siden, at Karl Georg Hansen grundlagde sin entreprenørvirksomhed i Grindsted. I 1910 for at være helt præcis.

K.G. Hansen var murermester af typen, der personligt stod inde for alt det, hans virksomhed leverede. Og som aldrig gik hjem, før tingene var præcist som aftalt. Det skulle ikke hedde sig.

Med den gode, jyske indstilling voksede K.G. Hansen & Sønner a/s sig stille og roligt til en stor og betydende entreprenørvirksomhed.

Principperne holder stadig
Vi har været med gennem byggebranchens mange op- og nedture siden da. Undervejs har vi fået bekræftet, at K.G. Hansens principper om godt håndværk, ordholdenhed og ærlig dialog stadig har stor værdi. Disse leveregler har hjulpet os gennem branchens sværeste perioder.

Derfor er vi i dag stærkere end nogensinde. Vi beskæftiger mere end 160 medarbejdere, der arbejder på byggeprojekter vest for Storebælt – med udgangspunkt i vores hovedsæde i Grindsted.

Vi udfører nybyggeri og renovering, som regel i hoved- og totalentrepriser. På vores referenceliste finder du byggeri af alle afskygninger, herunder boliger, erhverv, skoler, institutioner, sportsfaciliteter og meget andet.

Se vores referencer her > Klik her

Vi er selv håndværkere
Vores rygrad er de håndværksmæssige færdigheder, vi besidder. Vi har en stor egenproduktion inden for betonarbejde og murerarbejde, og det er vi stolte af. Det adskiller os fra mange andre i byggebranchen.

At have projektledere og håndværkere i samme hus sikrer kortest mulig afstand mellem planlægning og udførelse. Det styrker den respekt og faglige udveksling, som er betingelsen for, at et byggeprojekt udføres til tiden, til prisen og i den rigtige kvalitet.


Fondsejet
K.G. Hansen & Sønner a/s har siden 1979 været ejet af K.G. Fonden. Fonden støtter en række almennyttige organisationer, der bl.a. bidrager til at skabe et godt fundament for menneskers udviklingsmuligheder.