Rejsegilde Ryes Kaserne, Fredericia

24. juni 2021 - kl. 10:43

Tirsdag d. 22. juni, 2021 var der rejsegilde på Ryes Kaserne i Fredericia, en milepæl i moderniseringen af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter med opførsel af tre næsten identiske bygninger – et samlet areal på ca. 10.000 m2

Projektchef ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Christian Enemark indledte rækken af talere med at takke alle håndværkere for en på mange måder turbulent tid, som er løst med en positiv tilgang og fokus på at passe på hinanden. Også KG Hansen fik roser med på vejen for et godt samarbejde med stor velvillighed.

Regimentschefen ved Føringsstøtteregimentet Oberst Henrik G. Nielsen, samt projektleder hos KG Hansen, Holger L. Dahlgaard fortsatte rækken af talere og benyttede begge lejligheden til at takke hinanden for det gode samarbejde og ikke mindst takke håndværkerne for deres store arbejdsindsats.

Under det trefoldige leve for byggeriet, brød solen frem og det store Dannebrogs flag som i dagens anledning var hejst, vajede om kap med den smukke krans over Bygning 92.

Dagens fejring fortsatte herefter med den traditionsrige menu og tid til en uformel snak hinanden imellem.

De tre bygninger forventes afleveret i sommeren 2022.

Tilbage