Rejsegilde Force Technology, Vejen

10. marts 2022 - kl. 03:21

Torsdag d. 10. marts ramte vi endnu en milepæl i opførslen af den nye kalibreringshal for FORCE Technology i Vejen.

På denne solbeskinnede dag var ca. 70 deltagere mødt op for at markere dagen der som traditionen byder, blev indledt med en tale fra bygherre, Flemming Kløcker Grove. Han takkede håndværkere, MOE samt KG Hansen, for et rigtig godt samarbejde med en speciel tak for, at der under hele processen er blevet passet godt på hinanden, med respekt for hinandens arbejde.

KG Hansens afdelingschef, Thorben Vagner efterfulgte tale rækken. Han indledte med at takke for et konstruktivt samarbejde og havde desuden medbragt en kasse, en tom flaske og en hammer, der blev brugt som rekvisitter til en beretning om en gammel  byggeskik. Tidligere var det nemlig sådan, at hvis der ikke blev afholdt rejsegilde – blev der indmuret én flaske, som efterflg. kunne hyle i vinden. Blev der derimod afholdt rejsegilde havde flasken stadig et formål - nemlig det, at bygherre skulle slå den i stykker med en hammer og  antallet af de efterflg. skår fortæller om antallet af år, som byggeriet består.

Denne kunstøvelse udført af bygherre, blev efterfulgt af et trefoldigt leve for byggeriet. Herefter var pølsevognen åben og set i lyset af den lange kø, blev det taget rigtig godt imod.

Tilbage