Jan Mølgaard - 25 års jubilæum

01. februar 2024 - kl. 12:00

Jan Mølgaard - 25 års jubilæum

Torsdag den 1. februar kan projektchef Jan Mølgaard fejre sit 25 års jubilæum hos KG Hansen.

Jan startede hos KG Hansen som kalkulatør tilbage i 1999, hvor han kom med en håndværksmæssig baggrund som rørsmed samt nogle år på verdenshavene som skibsassistent. Jan kalkulerede tilbud på nye opgaver i et par år, hvorefter han foretog et internt jobskifte og blev ansat som projektleder.

Gennem årene som projektleder, har Jan været med til opførelsen af rigtig mange spændende og alsidige projekter som fx Fænø Gods, P-hus Trondur – Vejle, Semco Maritime – Esbjerg, Sundhedshuset, Fanø og i nyere tid Esbjerg Isarena, LEGO Campus m.m. fl.

Den 1. november 2022 blev Jan udnævnt til projektchef – et velfortjent klap på skulderen til en dygtig og vellidt kollega, som med sin entusiastiske og omgængelige facon på betryggende vis, altid har gennemført opgaverne til glæde for både bygherre og samarbejdspartnere.

Privat bor Jan i Grindsted, han har kæreste og tre voksne børn, hvoraf et er hjemmeboende og så er han beriget med to børnebørn.

Fritiden bruges på adventure i form af skiferie – og det meget gerne med 4 -5 ture om året samt vandreture hvor han blandt andet har besteget Kilimanjaro.

Dagen fejres ved en intern reception den 8. februar.

Tilbage
nyheder
16 / 124