Byggefirma i Hjørring

Går du og din virksomhed med planer om at starte et større byggeprojekt, så er du ikke alene, hvis processen som helhed godt kan virke uoverskuelig. Vi hos KG Hansen specialiserer os imidlertid i at tage ansvar for selv de største byggeprojekter. I løbet af vores over 100 år lange historie har vi udført en lang række af forskellige byggeprojekter i erhvervsregi. For at nævne nogle eksempler:

  • Billund Lufthavn
  • Global Timber i Aarhus
  • COBRAcable i Endrup
  • Haderslev Station

 

Siden begyndelsen har vi baseret vores arbejde på værdier såsom ordentlighed, ansvar og høj faglighed. Hvis du leder efter et byggefirma i Hjørring til at agere primær tovholder for din virksomheds større projekt, så er KG Hansen altså dit førstevalg.

 

Byggefirma i Hjørring med professionel samarbejdsform

Indgår du i samarbejde med os, så kan du regne med en professionel samarbejdspartner, som er i stand til at bevare overblikket over dit byggeprojekt fra begyndelse til ende. Vi kan forestå alt fra de nødvendige samarbejdsaftaler til koordineringen af delopgaver, hvis du ønsker det.

Samtidigt kan du forvente et inddragende og tæt samarbejde, hvor vi forhandler os frem til en realistisk løsning, som svarer til dine behov.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk