Byggefirma i Holstebro

Mange af vores kunder inden for erhverv, som står over for et nyt større byggeprojekt, oplever, at det kan være svært at holde overblik over byggerier i denne skala. Hos KG Hansen har vi derfor forståelse for dig, hvis du leder efter et byggefirma, som kan gøre processen overskuelig for dig og levere solide resultater til tiden. Vi er meget aktive vest for Storebælt, og derfor kan vi også tilbyde dig og din virksomhed et professionelt byggefirma i Holstebro og omegn.

 

Det rette erfaringsniveau

Gennem 100 år i byggebranchen har vi som virksomhed oparbejdet et erfaringsgrundlag, som har gjort os til specialister i at håndtere projekter i større skala. Gennem vores virke har vi forestået en lang række af forskellige projekter. Heriblandt:

  • Lego House
  • Haderslev Station
  • Billund Kommunes rådhus
  • Siemens Wind Power i Esbjerg

 

Byggefirma i Holstebro med ansvarlig procesledelse

Hvis du ønsker det, kan vi praktisk talt stå for procesledelsen af hele byggeprojektet ud fra dine ønsker. Vi kan bl.a. sørge for, at alle de nødvendige samarbejdsaftaler og kontrakter kommer i hus med pålidelige tredjeparter. Derudover kan vi sørge for, at alle de forskellige trin i byggeprojektet bliver udført til tiden og med rette omhu.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk