Byggefirma i Skive

Hos KG Hansen kan vi hjælpe dig, hvis du leder efter et veletableret byggefirma, som kan levere overblik og professionalisme til dig og din virksomheds byggeprojekter. Vores virksomhed blev grundlagt tilbage i år 1910 af entreprenøren, Karl Georg Hansen, baseret på en række solide værdier: Ordentlighed, respekt, ansvar, troværdighed og høj faglighed. På baggrund af disse har vi gennem vores virke leveret professionelle byggeløsninger til en lang række af forskellige projekter. For at nævne nogle eksempler:

  • Lego House
  • Billund Lufthavn
  • Vejle Politigård
  • Engelsholm Højskole

 

Leder du efter et byggefirma i Skive og omegn, som kan levere det rette overblik til din virksomheds byggeprojekt, så kan vi hos KG Hansen levere den faglige baggrund, som du har brug for.

 

Et byggefirma i Skive med det rette overblik

Som virksomhed kan vi levere skræddersyede løsninger til stort set ethvert byggeprojekt, som din virksomhed måtte have i tankerne vest for Storebælt. I den indledende fase vil vi forhandle os frem til en realistisk løsning. Herefter kan vi facilitere hele projektet for dig, hvis du ønsker det: Alt fra at indgå samarbejdsaftaler med pålidelige tredjeparter til at sørge for, at de enkelte opgaver bliver udført i den rigtige rækkefølge og til tiden.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk