Byggefirma i Struer

Går du og din virksomhed med byggeplaner, og leder I efter et byggefirma, som kan håndtere større projekter med ansvar, ordentlighed og høj faglighed, så er vi det oplagte førstevalg. Vi hos KG Hansen blev grundlagt for over 100 år siden på baggrund af netop disse værdier. Siden da har vi baseret alt vores arbejde på dette oprindelige fundament.

Leder I efter et byggefirma i Struer eller omegn, som kan levere omhyggeligt udførte byggeprojekter til tiden, så kan vi levere en fuldendt løsning: Hvis du ønsker det, så kan vi også stå for at facilitere hele projektet fra begyndelse til ende.

 

Find et byggefirma i Struer med overblik

Vi kan være den rette samarbejdspartner for dig, når du leder efter den rette ekspertise til at forestå større byggeprojekter. Vi har udført en lange række af forskellige projekter, som spænder alt fra beboelsesejendomme til større industrikomplekser.

Står din virksomhed over for et byggeprojekt, så har vi forståelse for dig, hvis du særligt leder efter samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig med at skabe overblik. Hos os får du et tæt og inddragende samarbejde, hvor der tages hånd om, at du får et resultatet, som lever op til dine forventninger.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk