Byggefirma i Vestjylland

Vi hos KG Hansen er et byggefirma, som udført arbejde vest for Storebælt i over 100 år. Leder du efter det rette byggefirma i Vestjylland til at forestå din virksomheds kommende byggeprojekt, så er vi dit førstevalg.

Vi kan levere byggerier, som afspejler mange års erfaring inden for byggebranchen, og et solidt sæt af værdier, som har stået tidens prøve: Vi laver tingene ordentligt, tager ansvar og leverer høj professionalisme i vores arbejde. Disse simple principper underbygger alt, hvad vi gør. Med disse kan vi levere realistiske løsninger til vores kunder, som svarer til deres ønsker og behov.

 

Byggefirma i Vestjylland til større projekter

Hos KG Hansen har vi mange års erfaring med at håndtere selv de største projekter inden for byggeri. Vi har været involveret i alt fra bygningen af lufthavne, til rådhuse, domiciler og fabrikshaller. Indgår du i samarbejde med os, så kan du altså overlade processen til os, hvis du ønsker det. Vi kan sørge for at koordinere udarbejdelsen af kontrakter lige så vel som koordineringen af alle delopgaverne. Samtidigt vil du opleve et tæt samarbejde, hvor vi i fællesskab afdækker dine krav og muligheder i forbindelse med projektet.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk