Byggerådgiver i Horsens

KG Hansen yder byggerådgivning ved store byggeprojekter i Horsens med det mål for øje, at vores kunder får en helhedsorienteret rådgivning under hele byggeprocessen.

Et større byggeprojekt er omfattende i alle dets faser. Det er derfor en god idé at have en byggerådgiver tilknyttet ved nybyggeri. En byggerådgiver er nemlig ansat af dig, og er derfor din personlige rådgiver, der varetager dine interesser under hele forløbet.

 

Din samarbejdspartner ved store byggeprojekter

Hos KG Hansen har vi stor erfaring inden for byggerådgivningsbranchen i forbindelse med større byggeprojekter. Når du vælger os som samarbejdspartner, får du kompetent rådgivning fra start til slut. Vi guider dig gennem hele forløbet, og sørger for, at byggeriet forløber, som det skal undervejs.

Vi er desuden behjælpelige med, at alle krav og aftaler overholdes. Det betyder, at vi sikrer, at det er de rette materialer, der benyttes, at arbejdet er i orden samt afdækker fejl og mangler ved løbende at gå byggeriet efter i sømmene.

Opstår der problemer undervejs, taler vi håndværkernes sprog, så de hurtigt kan blive løst, og du får det bedste resultat i den sidste ende. Lad KG Hansen bistå dig på bedste vis som byggerådgiver under dit projekt.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk