Byggerådgivning i Vejle

Hos KG Hansen tilbyder vi professionel byggerådgivning i forbindelse med et større erhvervsbyggeri i Vejle. Vi har mange års erfaring med at give vores kunder et samlet overblik over alle faserne.

KG Hansen har fokus på dialog og et tæt samarbejde med vores kunder. Du er derfor sikret, at du er inkluderet i og informeret om alt vedrørende dit byggeprojekt gennem hele forløbet.

 

Bliv ført gennem hele processen med sikker hånd

Som din byggerådgiver kan KG Hansen fører dig gennem hele processen med sikker hånd, så du kan føle dig tryg ved alle de overvejelser og beslutninger, der er forbundet med et stort byggeprojekt. Vores kompetente rådgivere vejleder dig fra byggeprocessens start til dit nybyggeri står færdigt og er klart til at blive taget i brug.

Vi hjælper dig med at definere dit byggeri således, at der er styr på selv den mindste detalje, inden byggeriet går i gang. Undervejs holder vi øje med byggeriet for dig og sørger for, at alle aftaler bliver overholdt ned til selv det mindste punkt.

Kontakten til de forskellige håndværkerne, der er tilknyttet projektet, står KG Hansen også for. Vi sikrer, at alt bliver koordineret således, at byggeplanen overholder den aftalte tidsfrist.

 

 

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk