Domicilbyggeri

Domicilbyggeri på den ordentlige måde

Har din virksomhed behov for et nyt domicil, men mangler du den rigtige samarbejdspartner, der kan løfte den store og vigtige opgave, der ligger i at udføre domicilbyggeri? Hos KG Hansen har vi mere end 100 års brancheerfaring med byggeri af blandt andet domicilbygninger.

Karl Georg Hansen grundlagde vores entreprenørvirksomhed i 1910. Dengang var fundamentet i virksomheden, at byggeri kun kan udføres på én måde – og den er ordentlig. Dette er stadig fundamentet hos KG Hansen, og hver eneste dag arbejder vi ud fra principperne om, at respekt, ansvar, troværdighed og høj faglighed skal være den mørtel, der holder hele vores virksomhed sammen.

Vi har stor erfaring med domicilbyggeri, hvor vi har været samarbejdspartner på adskillige projekter. Det har givet os en bred viden og ikke mindst erfaring.

I adskillige byer vest for Storebælt ses resultaterne af vores arbejde som entreprenørvirksomhed – og hver gang yder vi vores ypperste for at overholde pris og kvalitet.

Hvad er et domicil?

Et domicil er typisk hovedsædet for en større virksomhed, institution, NGO eller forening. Et domicil er ofte stort og komplekst og skal derfor bygges med en høj grad af professionalisme, ekspertise og erfaring. 

Et domicil er virksomhedens hjem

Domicil betyder hjemsted. Det kan derfor med rette betegnes som en større virksomheds hjem og modstilles filialer eller lokale kontorer, der som oftest har færre ansatte, færre kvadratmetre og behov for mindre prestige i byggeriets type og udformning. Et domicil fungerer som en virksomheds ansigt udadtil, og skal derfor tegnes og bygges med det for øje.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk