Energirigtigt byggeri

En stor del af den energi, der hver dag bliver brugt i Danmark, forbruges af bygninger. Der er således et stort potentiale for at spare en stor mængde energi ved at gentænke den måde, vi bygger på.

Hvis din virksomhed gerne vil opføre et energirigtigt byggeri og på den måde bidrage til den grønne omstilling, skal du kontakte KG Hansen.

Hos KG Hansen har vi stor erfaring med at opføre energirigtige byggerier, og med vores mere end 100 års erfaring fra byggebranchen, kan du være helt sikker på, at du både får en bygning, der sparer på energien, og som opfylder alle de andre strenge krav, der stilles til moderne byggerier, når det kommer til bl.a. kvalitet og æstetik.

 

En troværdig samarbejdspartner

Når der skal sættes gang i et stort energirigtigt byggeri, er det vigtigt at få valgt den rette samarbejdspartner, som ikke bare leverer et tilfredsstillende slutprodukt, men som også er nem og behagelig at arbejde med gennem hele byggeprocessen.

Sådan en samarbejdspartner bestræber vi os altid på at være i KG Hansen, hvorfor vi altid er: Ansvarlige, troværdige og respektfulde under byggeprocessen og i den daglige kontakt med dig som kunde.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk