Entreprenør i Bramming

På baggrund af den viden og erfaring, som vi hos KG Hansen har tilegnet os gennem 100 år i den danske byggebranche, kan vi som hoved- og totalentreprenører tilbyde dig den rådgivning, som du har brug for til din virksomheds byggeprojekt. Vi er veletablerede som virksomhed og er primært aktive vest for Storebælt.

Hvis du leder efter den rette entreprenør i Bramming og omegn til at facilitere din virksomheds nye byggeprojekt, så er vi altså dit førstevalg. Som virksomhed har vi forestået en lang række af større byggeprojekter, som favner alt fra rådhuse til badelande. Hvis du indgår i samarbejde med os, så kan vi også tilbyde dette alsidige erfaringsgrundlag i din virksomheds byggeprojekt.

 

En entreprenør i Bramming med styr på processen

I vores samarbejde vil du opleve at blive involveret i processen, så slutresultatet svarer til dine ønsker og behov. Samtidigt kan du trygt lade os håndtere koordineringen af delopgaver, overholdelsen af deadlines, oprettelsen af samarbejdsaftaler mv.

Vi har opbygget et solidt erfaringsgrundlag på baggrund af simple, men effektive værdier. Siden vores virksomheds grundlæggelse har vi navnlig fungeret efter princippet om altid at gøre vores arbejde ordentligt. Værdier som denne har hjulpet os til at stå stærkere end nogensinde i dag.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk