Entreprenør i Brande

Leder du efter en entreprenør til din virksomheds nye byggeprojekt, som kan bevare overblikket og levere den rette faglighed, så er vi hos KG Hansen dit førstevalg. Vi kan som hoved- og totalentreprenører tilbyde dig at overtage ansvaret for alt fra koordineringen af delopgaver til etableringen af samarbejdsaftaler. Vi har som veletableret virksomhed håndteret en bred vifte af forskellige byggeprojekter inden for dansk erhvervsregi. Blandt disse tæller bl.a.:

  • Haderslev Station
  • Lego House
  • Siemens Wind Power i Esbjerg
  • Vejle Politigård

 

Leder du efter en entreprenør i Brande med det rette erfaringsgrundlag til at håndtere din virksomheds forestående byggeprojekt, stiller vi os til rådighed.

 

En entreprenør i Brande med speciale i ordentlighed

KG Hansen har som virksomhed eksisteret siden år 1910, hvor den blev grundlagt på baggrund af nogle simple, men effektive værdier, som har hjulpet med til, at vi i dag står stærkere end nogensinde i den danske byggebranche: Ordentlighed, ansvar, respekt, troværdighed og høj faglighed. Disse værdier har i tidens løb hjulpet os med at levere realistiske løsninger til vores kunder, som svarer til deres ønsker og behov.

Hvis du vælger os som entreprenører til din virksomheds byggeprojekt, så kan du altså regne med en samarbejdspartner, der har prioriteterne i orden.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk