Entreprenør Fjerritslev

Hos KG Hansen tilbyder vi hoved- og totalenterprise vest for Storebælt. Hvis du leder efter en entreprenør i Fjerritslev og omegn, som kan levere ansvarsbevidsthed og overblik til din virksomheds byggeprojekt, så er vi dit førstevalg.

Vi blev oprettet som virksomhed tilbage i år 1910 ud fra en række solide kerneværdier, som har lagt fundamentet for vores virke siden da: Ordentlighed, ansvar, høj faglighed mv. Baseret på disse værdier har vi opbygget erfaring som en af de mest veletablerede virksomheder i den danske byggebranche. Vi har stået for alt fra bygningen af lufthavne til badelande. Vores alsidige erfaringsbaggrund kan vi også stille til rådighed i din virksomheds projekt.

 

Find en erfaren entreprenør i Fjerritslev

Hvis du indgår i samarbejde med os, kan vi tilbyde dig et overblik over processen, som afspejler mange års erfaring inden for byggebranchen. Hvis du ønsker det, kan vi overtage faciliteringen af byggeprojektet og stå for alt fra koordineringen af arbejdsopgaver til oprettelsen af eksterne samarbejdsaftaler.

 Vores førnævnte værdier gør det muligt for os at levere et resultat, som afspejler høj faglighed og respekt for deadlines. Vi vil i fællesskab med dig forhandle os frem til en løsning, der både er realistisk og svarer til dine behov.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk