Entreprenør i Hjørring

Har din virksomhed behov for at finde den rette entreprenør i Hjørring til at udføre et kommende byggeprojekt, så er KG Hansen et oplagt valg. Som hoved- og totalentreprenører kan vi stå for at facilitere hele processen for dig, hvis du ønsker det. Her kan vi både stå for at involvere de relevante eksterne samarbejdspartnere og sørge for, at projektet færdiggøres inden deadline. Samtidigt kan du regne med et involverende samarbejde med os - i fællesskab vil vi forhandle os frem til en realistisk løsning, der imødekommer dine behov og ønsker.

 

Vælg en entreprenør i Hjørring med ordentlighed i højsædet

Hos KG Hansen er vi meget opmærksomme på at arbejde efter en række faste værdier, som har stået tidens prøve, siden vi blev grundlagt tilbage i år 1910. Disse er navnlig ordentlighed, respekt, ansvar, troværdighed og høj faglighed. Vores værdier forpligter os til at udføre vores arbejde med et højt niveau af professionalisme, samtidigt med at det bliver udført til tiden.

Vores rige katalog af udførte projekter demonstrerer, hvordan vores værdier bliver sat i værk. Siden vores grundlæggelse har vi bygget alt fra fabrikshaller til større domiciler vest for Storebælt, og i dag står vi stærkere end nogensinde.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk