Entreprenør Holstebro

På baggrund af hvad vi erfarer i vores virke som entreprenører, kan vi se, at visse ting går igen blandt vores kunder: Behovet for at finde en samarbejdspartner, der tager ansvar samt leverer overblik og den rette faglighed.

Hvis du leder efter en entreprenør i Holstebro og omegn, som kan imødekomme disse krav, så er vi hos KG Hansen det oplagte valg for dig og din virksomhed. Som hoved- og totalentreprenører kan vi praktisk talt varetage byggeprojektet for dig fra begyndelse til ende. På baggrund af dine krav og ønsker kan vi sørge for, at de nødvendige samarbejdsaftaler kommer i hus med pålidelige tredjeparter, samt for at de enkelte byggeopgaver bliver udført ordentligt og til tiden.

 

Entreprenør i Holstebro med ordentlighed som spidskompetence

Netop ordentlighed kan siges at være en af KG Hansens kerneydelser inden for byggeprojekter. Ved virksomhedens grundlæggelse for mere end 100 år siden blev værdier som denne fundamentet for alt, hvad vi foretager os.

Baseret på disse værdier får du hos os erfaringen og ekspertisen til at levere veludførte byggeprojekter. Du kommer til at indgå i et tæt og inkluderende samarbejde med os, som sikrer at du får et resultat, som svarer til dine behov.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk