Entreprenør i Skive

Hos KG Hansen har vi forståelse for dig som kunde, hvis du oplever, at der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med dit byggeprojekt. Som entreprenører har vi den rette baggrund til at kunne levere det overblik, som dit byggeprojekt har brug for.

Leder du efter den rette entreprenør i Skive og omegn? Vi kan facilitere dine projekter for dig ud fra dine ønsker - indgå de nødvendige samarbejdsaftaler, koordinere byggeopgaverne og sørge for at deadlines bliver overholdt mv. Vi vil i starten af projektet forhandle os frem til en løsning i fællesskab, som sikrer, at dine krav og ønsker bliver mødt.

 

Find en entreprenør i Skive med mange års erfaring

Vi hos KG Hansen har mange års erfaring med at facilitere store byggeprojekter vest for Storebælt. Virksomheden blev grundlagt tilbage i år 1910 af entreprenøren, Karl Georg Hansen, som særligt havde øje for ét princip i forhold til, hvordan et byggeprojekt skal udføres: Ordentlighed.

På baggrund af værdier som denne har KG Hansen udført projekter, som spænder alt fra større boligkomplekser til industribyggeri. Med de rette værdier kan vi også levere den professionalisme, som din virksomhed har brug for til jeres byggeprojekter.

 

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk