Entreprenør i Sønderjylland

Det kan være svært at holde et godt overblik, hvis din virksomhed er i gang med et større byggeprojekt. Der er mange både små og store ting, I skal tage stilling og hensyn til, hvilket kan gøre det svært altid at tænke klart.

Hos KG Hansen har vi stor erfaring indenfor byggeprojekter, der både er komplicerede og langvarige. Vi er derfor din entreprenør i Sønderjylland, som står klar til at hjælpe dig, når byggeprojektet har vokset sig større end forventet eller når I står overfor et nyt byggeprojekt.

Global Timber  Lego House

Vi er KG Hansen – din entreprenør i Sønderjylland

Vi arbejder dedikeret og målrettet for altid at opnå det bedste resultat for vores kunder. Derudover arbejder vi også efter nogle grundværdier, som har fulgt os i mere end hundrede år. Da Karl Georg Hansen i 1910 grundlagde firmaet, havde han nemlig et stort fokus på, at hans virksomhed samt alle hans ansatte skulle besidde:

  • Respekt
  • Ansvar
  • Troværdighed
  • Høj faglighed

 

Dette er således også vores forsikring til dig og din virksomhed om, at vi altid arbejder målrettet for at leve op til vores kunders ønsker og forventninger. Samtidig består vores job også i at rådgive jer mod en retning, hvor jeres tanker og idéer kan realiseres på et fornuftigt plan.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk