Entreprenør i Struer

Vi hos KG Hansen har i tidernes løb håndteret en lang række af større projekter og kan tilbyde et professionelt overblik til kunder som dig, der leder efter professionelt overblik. Indgår du i samarbejde med os, så kan du forvente et inddragende samarbejde, hvor der tages hånd om dine krav og ønsker. Alt efter dine behov, kan vi som hoved- og totalentreprenører praktisk talt facilitere hele projektforløbet for dig. I dette indgår alt fra indgåelsen af de nødvendige samarbejdsaftaler til koordineringen af de enkelte opgaver fra begyndelse til ende i projektet. Leder du efter en entreprenør i Struer eller omegn til at varetage din virksomheds byggeprojekter, så er vi altså det oplagte valg.

 

En entreprenør i Struer specialiseret i større projekter

Hos KG Hansen har vi erfaringsgrundlaget til at levere større byggeprojekter. Vi blev som virksomhed grundlagt tilbage i år 1910 af entreprenøren, Karl Georg Hansen, som havde øje for nogle enkle og solide principper, som vi har arbejdet ud fra lige siden: Vi laver tingene ordentligt og leverer respekt, ansvar, troværdighed og høj faglighed i vores arbejde.

Siden vores grundlæggelse har vi forestået byggeriet af alt fra rådhuse til fabrikshaller ud fra disse principper - dette erfaringsgrundlag kan vi også tilbyde din virksomhed.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk