Entreprenør Thisted

Står din virksomhed over for et nyt byggeprojekt, så har vi fuld forståelse for dig, hvis du primært leder efter overblik og ansvarlighed hos dine samarbejdspartnere. Hos KG Hansen kan vi som hoved- og totalentreprenører selvstændigt facilitere hele byggeprojekter, hvilket involverer alt fra udarbejdelsen af kontrakter med eksterne samarbejdspartnere til koordineringen af delopgaver og deadlines.

Som virksomhed er vi meget aktive vest for Storebælt - derfor kan vi også fungere som entreprenør i Thisted og omegn, hvis du leder efter den rette samarbejdspartner til dit byggeprojekt.

 

Entreprenør i Thisted med styr på prioriteterne

Hvis du indgår et samarbejde med KG Hansen, så kan du forvente et byggeresultat, som afspejler mange års brancheerfaring og et øje for de rette prioriteter. Vi blev grundlagt i år 1910 af entreprenøren, Karl Georg Hansen, som særligt vægtede værdier såsom ordentlighed, ansvar, troværdighed og høj faglighed. Disse værdier har været fundamentet for alt, hvad vi har lavet siden da.

Vi har forestået alt fra bygningen af lufthavne til større boligkomplekser. Baseret på vores værdier kan vi levere resultater, som afspejler en værdsættelse af ordentligt håndværk, og at der tages ansvar for, at projektet færdiggøres til tiden. På denne måde svarer vores resultater til dine behov.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk