Entreprenør i Vestjylland

Til større byggeprojekter hører der mange overvejelser med, og hvis du er på udkig efter overblik i en samarbejdspartner, så er du ikke alene. Hos KG Hansen er vi specialiserede i at forestå større byggeprojekter.

Vi er en veletableret virksomhed, som er særligt aktive vest for Storebælt. Dette gør os til dit førstevalg, hvis du leder efter en entreprenør i Vestjylland. Vi tilbyder såvel hoved- som totalenterprise i dit projekt, og du kan her regne med os som den centrale instans, der kan holde overblikket og tage ansvar for, at opgaverne bliver lavet ordentligt og til tiden.

 

Vælg en veletableret entreprenør i Vestjylland

Som virksomhed har vi en over 100 års historie og erfaring bag os. Vi blev grundlagt tilbage i år 1910, og siden da har vi forestået en lang række af forskellige byggeprojekter inden for dansk erhvervsliv. I vores portefølje af udførte projekter finder du alt fra rådhuse og fabrikshaller til badelande og lufthavne.

Vores kernekompetence som entreprenører er at kunne facilitere og koordinere processen for kunder som dig. Indgår du i samarbejde med os, så vil du opleve et inddragende samarbejde, hvor vi kan tilbyde dig overblik og et slutresultat, som afspejler dine ønsker og behov.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk