Etagebyggeri med kvalitet

Hvis din virksomhed har planer om et nyt etagebyggeri, der kan huse alle medarbejdere og være omdrejningspunkt for alle virksomhedens aktiviteter, så er KG Hansen din rette samarbejdspartner. KG Hansen er din garant for at levere lige det etagebyggeri, der passer til din virksomhed – næsten lige meget hvilke ønsker der skal opfyldes.

KG Hansen er en troværdig entreprenørvirksomhed, som har rødder helt tilbage til 1910. Dengang besluttede vores grundlægger, Karl Georg Hansen, sig for at starte en virksomhed, hvor fokus på kvalitet var den helt centrale præmis. Sådan er det stadig den dag i dag, hvor KG Hansens byggerier er anerkendte for deres høje kvalitet.

 

Mange års erfaring sikrer gode resultater

KG Hansens mere end 100 års erfaring sikrer dig, at det etagebyggeri, du har i tankerne og drømmer om til din virksomhed, kan blive til virkelighed på en god og ordentlig måde, hvor både pris og kvalitet har været centrale overvejelser.

De mange års erfaring har givet os en stor viden indenfor etagebyggeri, og KG Hansen er derfor en entreprenørvirksomhed for dig, der gerne vil arbejde med absolut professionelle fagfolk, der i tillæg til det gode byggeri skaber en ansvarlig og troværdig byggeproces.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk