Lagerbyggeri

Hvis din virksomhed går med idéer om at bygge en ny lagerhal eller en lignende lagerbygning, handler det i første omgang om at finde den helt rigtige samarbejdspartner. Kun ved at finde den rette samarbejdspartner kan du være sikker på, at alle dine idéer og planer bliver ført ud i livet til perfektion, så du kommer til at stå med et byggeri, der lever op til alle dine krav.

Hvis du leder efter en erfaren entreprenørvirksomhed som din samarbejdspartner, bør du overveje at vælge KG Hansen. Hos KG Hansen har vi mere end 100 års erfaring med store byggerier, med projekter for blandt andet Aqua d’Or og Jysk kan nævnes.

Dertil har vi også stor erfaring med at assistere helt almindelige virksomheder, når der skal bygges stort, hvorfor vi også har været en del af mange lagerbyggerier til både små og store virksomheder.

Gode værdier skaber gode byggerier

Hos KG Hansen tror vi på, at et solidt fundament af gode værdier er vejen til succes, når det kommer til store byggerier.

Derfor har vi nogle helt centrale værdier i vores virksomhed, som vi følger i alle vores projekter. Vores helt centrale værdier er, at:

  • Udvise respekt
  • Være ansvarlig
  • Være troværdig
  • Har en høj faglighed

 

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk