Modulbyggeri | KG Hansen | Stor Erfaring med Byggeri

Modulbyggeri

Går du med drømme et modulbyggeri i høj kvalitet, som kan laves billigt og hurtigt? Så skal du kontakte KG Hansen, der kan lave lige netop det modulbyggeri, du går og drømmer om.

Vi har stor erfaring med modulbyggerier, mens vi altid efterstræber høj faglighed, ansvarlighed, respekt og troværdighed i byggeprocessen og i kontakten med dig som kunde. Vi kan således være den perfekte samarbejdspartner for dig, der værdsætter kvalitet og en respektfuld tone, når du sætter gang i et stort projekt med et modulbyggeri.

 

Mere end 100 års erfaring

Vores virksomhed blev grundlag helt tilbage i 1910, hvor grundlægger, Karl Georg Hansen, besluttede sig for at starte et entreprenørfirma.

Det er mere end 100 år siden, og lige siden dengang har vi samlet værdifuld erfaring fra et væld af forskellige byggerier i både stor og lille skal.

Det er således en mere end 100 år lang erfaring, som du får med i pakken, når du vælger KG Hansen som din samarbejdspartner på store projekter, og vores lange erfaring er din garanti for, at vi har 100 % styr på, hvad vi laver, så du kommer til at blive tilfreds med det endelige byggeri.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her: