Nybyggeri i Fredericia

Vi kan stå for jeres nybyggeri i Fredericia

Er I ved at planlægge et større nybyggeri i Fredericia? Så kan det godt være svært at få de sidste brikker til at falde på plads, hvis I står og mangler den sidste mængde erfaring. Dette er dog en erfaring, som vi hos KG Hansen med stor sikkerhed besidder. Vi har nemlig været i byggebranchen i mere end 100 år og har derfor også erfaring med flere forskellige typer af byggeri.

 

Global Timber  Lego House

Vi går op i altid at benytte det bedste værktøj i kombination med vores brede viden. Desuden tager vi også nogle helt essentielle kerneprincipper med ind i alle vores samarbejder. Disse går ud på, at begge parter besidder:

  • Ansvar
  • Respekt
  • Troværdighed
  • Høj faglighed

 

Nybyggeri i Fredericia – høj kvalitet til gode priser

Vi går meget op i at overholde aftaler med vores samarbejdspartnere. Det er derfor også vigtigt for os, at I får, hvad I betaler for, nemlig kvalitet.

Siden 1910, da Karl Georg Hansen grundlagde virksomheden, har vi lagt vægt på, at tingene altid bliver gjort på den samme ordentlige måde, uanset hvilken form for byggeri der er tale om. Dette er således også vores forsikring til jer om et godt nybyggeri i Fredericia.

 

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk