Projektbyggeri

Projektbyggerierne er i vækst, og det samme er behovet for den rette byggefaglighed til at styre byggeri i denne skala. Hos KG Hansen kan vi levere den professionalisme, som du og din virksomhed har brug for til denne type byggeprojekter.

Vi er en garvet virksomhed, der har over 100 års erfaring med at udføre større byggeprojekter i rette kvalitet og til tiden. Vi har gennem vores virke været med til at bygge alt fra større domiciler til lufthavne og rådhuse. Denne alsidige erfaring med byggebranchen kan vi også tilbyde dig til dit projekt.

 

Ordentligt og veludført projektbyggeri

Hos KG Hansen tør vi tage ansvar for selv de største byggeprojekter vest for Storebælt. Med alle de interessenter, der er involveret ved projektbyggeri, har vi fuld forståelse for kunder som dig, der gerne vil finde samarbejdspartnere, som laver tingene ordentligt og overholder deadlines.

KG Hansen er en virksomhed, som siden begyndelsen har baseret sit arbejde på en række simple, men effektive værdier, som hjælper os med at levere den rette professionalisme: Ordentlighed, respekt, ansvar, troværdighed og høj faglighed. Med disse værdier kan vi facilitere projektet for dig og udføre et godt stykke arbejde, der imødekommer alle behov.

 

 

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk