Rækkehusbyggeri

KG Hansen er entreprenørvirksomheden for jer, der går med planer inden for bl.a. rækkehusbyggeri. KG Hansen er en troværdig og ansvarlig samarbejdspartner, der leverer det byggeri, du har i tankerne, mens der igennem hele processen vil være fokus på at opnå stor kvalitet samtidigt med, at omkostningerne holdes på det aftalte niveau.

KG Hansen er en entreprenørvirksomhed med mange års erfaring, som gør os til det helt rette valg for dig, der står overfor at skulle igangsætte f.eks. et rækkehusbyggeri. KG Hansen har mere end 100 års erfaring i branchen, hvilket er med til at sikre, at du ender med lige præcis den bygning, du har i tankerne.

 

Mange års erfaring er lig med mange fordele for dig

Siden Karl Georg Hansen grundlagde entreprenørvirksomheden i 1910, har der igennem alle år været stor fokus på:

  • Respekt
  • Troværdighed
  • Høj faglighed

 

De fire fokuspunkter bygger på de mange års erfaring i branchen, og de er din garanti for en tilfredsstillende proces samt et slutresultat, du kan være tilfreds med. 

Dette gælder naturligvis i alle byggeriets faser, og KG Hansen er derfor et godt valg for din virksomhed, der gerne vil starte et rækkehusbyggeri, hvor der er styr på tingene fra start til slut.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk