Seniorboligkompleks

Lægges der planer om et seniorboligkompleks i din kommune eller lignende? Så handler det om at finde den rette samarbejdspartner, som kan realisere disse planer. Ethvert stort byggeri starter med at finde en god samarbejdspartner, som forstår dine visioner, og som har den nødvendige erfaring, der skal til for at føre byggeriet succesfuldt til ende.

Sådan en samarbejdspartner finder du i KG Hansen, der med mere end 100 års erfaring fra byggebranchen er din garanti for et slutprodukt, der lever op til alle dine krav.

Hos KG Hansen har vi erfaring fra en lang række moderne boligkomplekser, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du gerne vil i gang med at bygge i høj kvalitet så snart som muligt.

 

Solide værdier og godt håndværk

Når vi bygger, handler det for os ikke kun om at bygge i en høj og fejlfri kvalitet. Også det daglige arbejde og den daglige kontakt med dig som kunde skal være af høj kvalitet.

Derfor bestræber vi os altid på at opføre os ordentligt og udvise respekt i det daglige, at være ansvarlige for alle processens facetter samt at være troværdige gennem en ærlig dialog med dig.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk