Sportshal

Hos KG Hansen har vi stor erfaring med at bygge sportshaller. Vi er altid klar til et nyt samarbejde og uanset, hvor I er i processen, kan vi rådgive og vejlede undervejs. Vi har 160 erfarne medarbejdere og 100 års erfaring i branchen, så du kan være sikker på et kompetent samarbejde.

Vi gør det bedste, vi kan for at skyde projektet godt i gang, og at det står færdigt til det ønskede tidspunkt. Vi vægter ansvarlighed, troværdighed og faglighed højt og leverer et slutresultat, du kan være tilfreds med.

Sportshaller til mange formål

En sportshal kan have mange forskellige formål, og vi har erfaring med både håndboldhaller, tennishaller, gymnastikhaller, multihaller og svømmehaller Vi kan hjælpe med at integrere den nye hal i forbindelse med et eksisterende miljø, så det matcher den eksisterende arkitektur. Vi kan også opføre en selvstændig hal helt fra bunden, hvor vi vejleder om alt fra arkitektur til størrelse og materialer.

Vi har god erfaring med lokalplaner, kontakt til kommunen, foreninger og andre aktører, der kan have indflydelse på projektet.

Vi lytter til, hvilke behov, krav og ønsker I har og går altid grundigt igennem hver enkelte del af byggeprocessen, så du kan føle dig helt tryg.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk