Totalentreprise i Midtjylland

Det er ofte en kompliceret og hektisk proces at bygge en virksomhed op fra bunden. Denne bliver dog ikke mindre kompliceret, hvis i også skal bygge selve bygningen og lokalerne op fra bunden - snarere tværtimod. Derfor vil vi hos KG Hansen gerne tilbyde din virksomhed vores hjælp, da vi har mere end 100 års erfaring med totalentreprise i Midtjylland.

   

Effektiv og erfaren totalentreprise i Midtjylland

Når vi indgår et samarbejde, så behøver du ikke at tænke nærmere over selve processen, andet end at du er velkommen til at komme med forslag og idéer, da vi meget gerne vil høre om dine visioner samt tanker omkring bygningen og lokalerne.

Under processen står vi for både:

  • Arkitekter
  • Ingeniører
  • Bygningskonstruktører

Vi har derfor et professionelt team bag os, som arbejder målrettet og effektivt for at opnå det bedste resultat for din virksomhed.

Derudover arbejder alle vores medarbejdere ud fra en række grundprincipper, som repræsenterer vores firma. Vi går nemlig meget op i respekt, høj faglighed, ansvar og troværdighed, når vi indgår i et samarbejde med en ny kunde. Du kan derfor også være helt sikker på, at vi ønsker nøjagtig det samme slutresultat, som du selv gør.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk