Totalentreprise i Ribe

Hvis din virksomhed står overfor at skulle igangsætte et større byggeprojekt, er det naturligvis vigtigt, at I finder den rette samarbejdspartner. Der er mange ting, der skal overvejes, inden et stort projekt sættes i søen, og det er derfor vigtigt at finde den rette ekspertise, der kan sikre, at alt kommer til at forløbe, som det skal.

En god samarbejdspartner til totalentreprise i Ribe finder du hos os i KG Hansen, der står klar til at hjælpe dig med at igangsætte dit byggeprojekt, så processen bliver så overskuelig for dig som muligt.

 

Væg en entreprenør med stor erfaring

KG Hansen har som entreprenørvirksomhed mere end 100 års erfaring, og det er denne erfaring, der er din garanti for, at byggeprocessen samt det endelige resultat kommer til at leve op til dine forventninger.

Vores erfaring strækker sig langt og vi har igennem tiden været en del af landets store byggeprojekter. KG Hansen har bl.a. været med til at bygge:

  • Lego House
  • Billund Kommunes rådhus
  • Lufthavnen i Billund

 

Det er igennem store projekter som disse – og mange, mange flere – at KG Hansen har opnået den erfaring, som vil komme dig til gode, når du vælger os som din samarbejdspartner til dit kommende byggeprojekt.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk