KIRKBI hovedkontor | KG Hansen | entreprenørvirksomhed

KIRKBI Hovedkontor

Projektet omfatter om- og tilbygning af eksisterende domicil indeholdende kontorer, lounge- og kantineområde, mødelokaler samt åbne atrier.  Nybygningen, som fordeler sig på tre etager, er opført som et søjledragesystem i træ med træelementdæk. Bygningens glasfacader har indskudte dæk med solregulerende lameller. Den eksisterende bygning er nyindrettet med receptionen som omdrejningspunkt, som skaber sammenhæng mellem det eksisterende og det nybyggede. Der har i byggeriet været stort fokus på bæredygtige løsninger og energioptimering. Facaden på den eksisterende bygning (4.410 m2) er beklædt med solceller, og den nye tilbygning (3.410 m2) er hovedsageligt opført i bæredygtigt limtræ. Derudover er husets indvendige flader beklædt med trælister, der, udover at have gode isoleringsegenskaber iht. lyd og varme, giver huset et varmt og markant udtryk. 

Bygherre: KIRKBI A/S
Arkitekt: Schmidt Hammer Lassen 
Ingeniør: Søren Jensen Rådgivende Ingeniører
Udførelsesperiode: 2017 - 2018
Entrepriseform: Hovedentreprise i partnering
Entreprisesum: Ej oplyst
Download reference
som pdf-fil