Boligbyggeri med detail

Står du overfor at skulle opføre et nyt boligprojekt med erhverv eller detail i bunden? Så starter det med at finde den rette samarbejdspartner, som kan guide dig gennem processen og overlevere et færdigt byggeri, som lever op til alle dine krav, når det kommer til både kvalitet og funktionalitet.

Sådan en samarbejdspartner finder du hos KG Hansen, der kan opføre dit boligbyggeri gennem en ansvarlig, respektfuld og troværdig byggeproces.

Derudover er vi altid garant for en høj faglighed, og vi værdsætter således høj kvalitet mere end noget andet, så vi kan overlevere et boligbyggeri, som er frit for fejl og mangler.

 

Mere end 100 års solid erfaring

Vores værdier er vores rettesnor i det daglige arbejde, men det er vores lange erfaring, som er grunden til, at vi kan levere et boligbyggeri, hvor alle detaljer er gennemtænkte, og hvor alt kommer til at fungere, som det skal.

Vores historie strækker sig helt tilbage til 1910, hvor virksomheden blev grundlagt af Karl George Hansen. Siden da har vi været en del af mange store byggeprojekter, hvor bl.a. Billund Lufthavn og Global Timber i Århus kan nævnes.

Global Timber  Lego House

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk