Byggefirma i Midtjylland

Når bygninger skal konstrueres eller renoveres, så handler det ofte om nøjagtige udregninger af tid og materialer. Derudover skal din virksomhed formentlig bruge arbejdstegninger og redskaber, der kan hjælpe jer med opførelsen. Alt dette kan være svært at holde styr på, og derfor vil vi hos KG Hansen gerne tilbyde din virksomhed en hjælpende hånd.

Vi har mere end 100 års erfaring inden for byggebranchen, og med vores passion og grundprincipper arbejder vi altid hen mod at skabe det bedste resultat for vores kunder.

   

Kompetent byggefirma i Midtjylland

Vi er et byggefirma i Midtjylland, som gerne kører langt for at hjælpe din virksomhed med jeres byggeprojekt. Med os tager vi altid:

  • Kompetente og erfarne medarbejdere
  • Godt værktøj og gode redskaber
  • Et udgangspunkt for et positivt samarbejde

 

Vi står altid til rådighed for din virksomhed, for med åben kommunikation kommer vi længst. Derudover følger vi nogle helt essentielle grundprincipper, som er din forsikring om, at vi altid yder vores bedste. I 1910 sagde vores grundlægger Karl Georg Hansen nemlig, at hans virksomhed handlede om troværdighed, høj faglighed, respekt og ansvar, og dette er et eftermæle, som vi stadig efterlever i dag.

 

Kontakt os her:

Brian Pedersen
Tilbudschef: Brian Pedersen M: 30 16 96 80 E: bp@kgh.dk
Stern Johansen
Entreprisedirektør: Stern Johansen M: 40 11 64 99 E: sj@kgh.dk